14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Обновени искршените клупи кај сквер Панко Брашнар

Вработените од Сектор Паркови и зеленило денеска (13.03.2019 година) ги заменија оштетените клупи кај сквер Панко Брашнар со нови.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.