28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Отежнато собирањето на смет

Собирањето на смет е отежнато поради неповолните временски услови. Онаму каде возилата на ЈКП Дервен не можат да пристапат вработените сметот рачно го собираат и го носат до возилата.

 

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.