23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Отстранет собраниот отпад од дел од Индустриска зона кај комплекс УЗУС

Денеска (20.05.2019), вработените од Секторот Комунална хигиена ги отстранија собраните отпадоци и растителен отпад од дел од Индустриската зона кај комплекс УЗУС.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.