28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Отстранување на деградирано дрво на ул. Даме Груев

По барање на граѓаните, а со одобрение од Општина Велес, се отстранува старо и деградирано дрво на ул. Даме Груев, кое претставува опасност по околните објекти и минувачите.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.