23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Оштетена јавна чешма од вандали – предизвикан повеќечасовен прекин на водоснабдувањето

Во текот на ноќните часови во петокот (28.06.2019 година) непознати лица оштетиле водоводна инсталација на јавна чешма на раскрсницата кај пошта, што предизвикало неконтролирано истекување од водоводната линија на улицата и повеќечасовен прекин на водоснабдувањето во саботата за да се поправи штетата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.