28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Подготовка за асфалтирање на ул. Белградска

По извршената реконструкција на водоводната линија на ул. Белградска, се врши отстранување на асфалт од улицата, валирање и нивелирање, како подготовка за поставување на нов асфалтен слој.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.