23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Подготовка за подигнување дрворед на ул. Благој Ѓорев

Согласно Програмата за нови зелени површини за 2019 година, Сектор Паркови започна со подготовката на терен за подигнување на зеленило, односно започнато е поставување на систем за наводнување на ул. Благој Ѓорев (спој со ул. Живко Фирфов), каде се планира подигнување на дрворед.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.