28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Подготовка на терен за садење цвеќе во паркот кај Општина Велес

Во склоп на Програмата за одржување на јавно зеленило за 2019 година, во паркот кај Општина Велес започна подготовката на теренот за садење на цвеќе.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.