23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Подигнување на нова зелена површина кај комплекс УЗУС

Во склоп на Програмата за подигнување на нови зелени површини за 2019 година, Секторот Паркови работи на подготовка на теренот за хортикултурно уредување на парковска површина кај станбените згради од комплекс УЗУС.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.