23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поплочување со бекатон пред социјалните згради

По изведбата на нова канализациона линија на ул. Благој Ѓорев со приклучок за социјалните згради, поплочен е просторот пред зградите со бекатон.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.