23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поправка и бојадисување на парковски клупи во Градскиот парк

Денеска (10.05.2019), по налог на Општина Велес, извршена е поправка и бојадисани се парковските клупи во Градскиот парк и во детското игралиште до Градскиот парк.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.