ДОМА / Вести / Поставена заштитна ограда кај пристап до подземни гаражи на ул. Благој Ѓорев

Поставена заштитна ограда кај пристап до подземни гаражи на ул. Благој Ѓорев

По налог на Општина Велес, поставена е заштитна ограда кај пристапот до подземните гаражи на ул. Благој Ѓорев.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …