ДОМА / Вести / Поставена заштитна ограда на мостот на патот до с. Сујаклари

Поставена заштитна ограда на мостот на патот до с. Сујаклари

По налог на Општина Велес, поставена е заштитна ограда со должина од 12 метри на мостот на пристапниот пат до с. Сујаклари.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …