26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставена заштитна ограда на ул. Маца Овчарова и ракофат на спој на ул. Богдан Каракостев и ул. Ристо Најдов – Шајката

По налог на Општина Велес, поставена е заштитна ограда на ул. Маца Овчарова и ракофат на спој на ул. Богдан Каракостев и ул. Ристо Најдов – Шајката.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.