ДОМА / Вести / Поставена заштитна ограда од 22м на ул. Игманска

Поставена заштитна ограда од 22м на ул. Игманска

По налог на Општина Велес, поставена е заштитна ограда на новиот потпорен ѕид на ул. Игманска во должина од 22м.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …