28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставени 100 метри од новата водоводна линија на ул. Белградска

Во рамки на реконструкцијата на застарена водоводна линија на ул. Белградска во вкупна должина од 600м, денеска (31.05.2019) се завршени првите 100 метри од реконструкцијата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.