01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на корпи за отпадоци – с. Горно Оризари

Денеска (03.05.2019), по налог на Општина Велес, се поставуваат корпи за отпадоци во дворното место на основното училиште Рајко Жинзифов во с. Горно Оризари.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.