26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на лулашки на ул. Благој Ѓорев

По налог на Општина Велес, денеска (02.05.2019), на ул. Благој Ѓорев спроти гимназијата Кочо Рацин, се поставуваат детски лулашки, што следува по неодамнешното поставување на парковски клупи на истата локација.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.