24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на систем за наводнување во парк Гимназија

Секторот Паркови започна со активности за поставување на систем за наводнување на долниот дел од паркот кај гимназијата Кочо Рацин, наменет за ревитализирање на тревнатата површина на оваа локација.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.