ДОМА / Вести / Поставување на сообраќајни знаци на повеќе локации

Поставување на сообраќајни знаци на повеќе локации

По налог на Општина Велес, се поставуваат сообраќајни знаци на повеќе локации во градот.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …