ДОМА / Вести / Поставување на табла за кош на ул. Благој Ѓорев

Поставување на табла за кош на ул. Благој Ѓорев

Денеска (15.05.2019), по налог од Општина Велес, поставена е нова табла за кош на малото игралиште на ул. Благој Ѓорев спроти гимназијата Кочо Рацин.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …