23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на урбана опрема во новоформираниот парк кај комплекс УЗУС

По налог на Општина Велес, во тек е поставување на урбана опрема во паркот кај комплексот згради УЗУС кој е во фаза на изведба, односно парковски клупи, корпи за отпадоци, детски лулашки и справи за вежбање.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.