14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поставување на урбана опрема – 28.05.2019

По налог на Општина Велес, денеска (28.05.2019) поставена е парковска клупа на ул. Методија Андонов Ченто и корпи за отпадоци на повеќе локации во градот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.