ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето во Индустриска зона УЗУС

Прекин на водоснабдувањето во Индустриска зона УЗУС

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (18.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има во Индустриската зона УЗУС, од 09:15 часот, во времетраење од околу 3 часа.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …