28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има во н. Керамидна од 14:15 часот до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.