23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има денеска (24.07.2019) во н. Керамидна од 9:45 часот во времетраење од околу еден час.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.