24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (16.07.2019 година) од 8:45 до 11:45 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.