14/04/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (08.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има во н. Превалец и с. Горно Оризари, од 08.45 часот до завршување на работите.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.