ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари

Прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска (10.05.2019) од 09:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето во н. Превалец и с. Горно Оризари.

Благодариме на разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (08.05.2019) од 9:15 часот ќе има краток прекин …