ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари и н. Превалец

Прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари и н. Превалец

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (09.05.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има во н. Превалец и с. Горно Оризари, од 11:30 часот се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …