ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето во с. Караслари

Прекин на водоснабдувањето во с. Караслари

Поради дефект на водоводна линија во с. Караслари, има краток прекин на водоснабдувањето. Работен тим на ЈКП Дервен е на лице место и работи на отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *