ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на дел од н. Којник

Прекин на водоснабдувањето на дел од н. Којник

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводната мрежа, денеска (02.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Илија Климкаров, ул. Петре Алчев, ул. Славе Петков и ул. Васил Ѓоргов, во периодот од 10:00 до 14:00 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …