Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Васил Ѓоргов и ул. Славе Петков

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Васил Ѓоргов и ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има денеска (04.09.2019 година) на дел од ул. Васил Ѓоргов и дел од ул. Славе Петков, во периодот од 09:15 до 10:15 часот.

Благодариме за разбирањето.