Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Кумановска

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Кумановска

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводната мрежа, денеска (02.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Кумановска, во периодот од 10:00 до 14:00 часот.