ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Сараевска

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Сараевска

Поради неопходни работни активности на дел од ул. Сараевска ќе има прекин на водоснабдувањето од 13:15 часот до 14:30 часот. Благодариме на разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Пракицов и ул. Невена Георгиева – Дуња

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.08.2019 година) прекин …