Прекин на водоснабдувањето на објектите кај езеро Младост

Прекин на водоснабдувањето на објектите кај езеро Младост

По неколкудневните проблеми со снабдувањето со вода на објектите на е. Младост и теренските испитувања од страна на ЈКП Дервен, утврден е дефект на водоводна линија пред влез на шахта на тешко пристапен терен. Во моментов се работи на ископ и санација на дефектот.

Се извинуваме за непријатноста.