ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (31.07.2019 година) ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска од 08:15 до 10:00 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Пракицов и ул. Невена Георгиева – Дуња

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.08.2019 година) прекин …