ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Белградска, од 11:00 часот до завршување на работите.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …