23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Ѓорев

Поради дефект на водоводна линија во текот на изминатата ноќ, денеска (22.07.2019) прекин на водоснабдувањето има на ул. Благој Ѓорев (од пазарче во Нова населба кон н. Тунел).

Се работи на отстранување на дефектот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.