Прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Кирков и дел од ул. Јовче Тикваров

Прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Кирков и дел од ул. Јовче Тикваров

Поради неопходни работни активности на водоводна линија, утревечер (04.05.2019) од 22:00 до 8:00 часот утредента ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Кирков и дел од ул. Јовче Тикваров.

Благодариме за разбирањето.