ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов

Поради неопходни работни активности за замена на водоводна линија, денеска (20.09.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов, од 10:15 часот, во времетраење од 2 до 3 часа.

Исто така, проверете

ИЗВЕСТУВАЊЕ 19.03.2020

ЈКП Дервен – Велес, поради состојбата со Корона вирусот (КОВИД-19) во државата, Ви соопштува дека …

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Во согласност со препораките од Министерството за здравство, Ве известуваме дека од денес, 12 …

Прекин на водоснабдувањето на ул. Архиепископ Михаил, дел од ул. Браќа Миладинови и дел од ул. Љубен Весов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (18.10.2019 година), прекин …

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Поради извршување на завршни работи околу реконструкцијата на водоводната линија на ул. Белградска, утре (15.10.2019 …