ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев

Прекин на водоснабдувањето на ул. Богдан Каракостев

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (18.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан Каракостев, од 13:15 часот, во времетраење од околу 1 час.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …