ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Боге Николов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Боге Николов

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (25.07.2019) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Боге Николов, од 09:45 часот во времетраење од околу два часа.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Пракицов и ул. Невена Георгиева – Дуња

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (19.08.2019 година) прекин …