ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, Самоборска и Орце Мартинов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, Самоборска и Орце Мартинов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (08.05.2019) од 11:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Васил Ѓоргов, ул. Самоборска и ул. Орце Мартинов, се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – с. Горно Оризари

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (08.05.2019) од 9:15 часот ќе има краток прекин …