ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Вера Циривири

Прекин на водоснабдувањето на ул. Вера Циривири

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (25.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Вера Циривири, од 12:45 часот се до завршување на работите.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …