ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Живко Фирфов

Прекин на водоснабдувањето на ул. Живко Фирфов

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (07.05.2019) од 11:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Живко Фирфов се до отстранување на дефектот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …