ДОМА / Вести / Прекин на водоснабдувањето на ул. Кирил Пејчиновиќ

Прекин на водоснабдувањето на ул. Кирил Пејчиновиќ

Поради неопходна интервенција на водоводна мрежа, денеска (17.05.2019) од 9:00 до 10:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на ул. Кирил Пејчиновиќ.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …