ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Ќучук

Прекин на водоснабдувањето на ул. Киро Ќучук

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Киро Ќучук, од 12:15 до 14:00 часот.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. Партение Зографски и дел од ул. Благој Ѓорев

Поради работни активности на водоводна инсталација, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на …