ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски

Прекин на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (13.09.2019 година) прекин од 1 час ќе има на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски, од 09:00 часот.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …