Прекин на водоснабдувањето на ул. Крали Марко и ул. Браќа Миладинови

Прекин на водоснабдувањето на ул. Крали Марко и ул. Браќа Миладинови

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, краток прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Крали Марко и ул. Браќа Миладинови од 11:15 до 13:15 часот.

Благодариме за разбирањето.